استارت یادگرفتن نرمافزار نویسی با پایتون
پایتون یک
گویش نرمافزار نویسی برای
خصوصیت های پایتون
۱ – پایتون یک گویش معمولی و سرازیر میباشد
پایتون به حدی بی آلایش پباده سازی گردیده که هر کسی قادر است آن را خاطر بگیرد. حتی در شرایطی که از گذشته شناخت چندانی هم با اپ نویسی نداشته باشد. ساختار آن مشابه به گویش انگلیسی بوده و به لهجه بشر بسیار مجاورت میباشد. به خیال همین آسانی میباشد که اپ نویسی به لهجه پایتون شیرین و لذتخبش میباشد.
۲ – پایتون لهجه بسیار قدرتمندی میباشد
پایتون را اسباب و اثاث بازی فرض نکنید. شاید آسانی این گویش منجر خواهد شد آن را دستکم بگیرید. ساختار منظم و سرازیر این اپ نباید شمارا بدین تاءمل بیندازد که با یک گویش ضعیف طرف حسابید. پایتون به حدی قوی میباشد که بزرگان صنعت IT و تکنولوژی به صورت بزرگ از آن به کارگیری مینمایند.
۳ – پایتون زبانی قابل انعطاف و منعطف میباشد
پایتون لهجه منعطفی میباشد. برخلاف برخی از گویشها که در شرایطیکه سورس کد اپلیکیشن خطایی داشت، اپ اجرا نمیشود. پایتون تنی چند از این مشکلات را نادیده گرفته و خروجی می دهد. همینطور تنوع در روشهای نرم افزار نویسی مثل اپلیکیشن نویسی تابعی یا این که شیء گرا، این گویش را منعطفخیس هم نموده است.
۴ – پایتون به طور کامل بدون پول میباشد
در رابطه پروانه یا این که لایسنس پایتون حرف کردیم و گفتیم کهاین لهجه از PSFL استعمال مینماید. دربارهی هزینه هم می بایست بگوییم که پایتون تماما بدون پول بوده و سوای پرداخت هیچ هزینهای می توانید از آن به کارگیری فرمائید.
۵ – پایتون متن گشوده میباشد
در شرایطی که ۵۰ سال گذشته به شما میگفتیم یک مخزن عظیم از سورس کد قابل انعطافافزارها وجود داشته و هر کسی می تواند آنان را بخواند و حتی تغییرو تحول دهد، احتمالا اعتقادوباور نمیکردید. البته امروز فرهنگ وتمدن متن گشوده میان برنامه نویس ها جا افتاده و کدهای متعددی در دست عامه مردم جایدارد. کدهای پایتون در گیت هاب جان دار بوده و هر مدت که دوست داشتید میتوانید کدهای آن را بخوانید.
۶ – قاب ورک های قدرتمندی برای پایتون درست شدهاند
کادر ورک ها یک چهارچوب و ساختار در لهجه های نرم افزار نویسی ساخت مینمایند و به کدنویسی سرعت میبخشند. در پروژههای پهناور و شغل های تیمی که چندنفر مشغول یک پروژه مشترک میشوند، قاب ورک ها چاره خیر می باشند زیرا مجموعه در یک چهارچوب معین کدنویسی مینماید. بعضا از قاب ورک های پایتون عبارتند از Django یا این که Flask یا این که PYramid که پس از یادگیری پایتون می توانید سراغ آنان بروید.
۷ – پایتون کتابخانه های قدرتمندی داراست
زمانی از پایتون سخن میزنیم بایستی به تنوع کتابخانههای این لهجه اشاره کنیم. این کتابخانهها میباشند که اقتدار پایتون را تعدادی برابر کرده و آن را تبدیل به یک لهجه چندمنظوره مینمایند. عمل با تصاویر، دیتابیس، آنالیز داده، طراحی وب سایت، ساخت و ساز نرمافزار، ساخت و ساز بازی، عملیات ریاضی، عمل با تاریخ و مدت و غیره بخشی از تجهیزات کتابخانهها میباشند.
۸- پایتون چندسکویی (Cross Platform) میباشد
پایتون در سیستم ادلههای مطرح عالم مثل ویندوز، لینوکس و مک اواس قابل اجراست. این یعنی شما محدود به یک سیستم ادله خاص نیستید و در هر دستگاهی می توانید پایتون را اجرا فرمائید. بیشتر توزیع های لینوکس از گذشته کامپایلر لینوکس را داراهستند و نیازی به نصب پایتون درین سیستم ها وجود ندارد.
۹ – پایتون به خیر پشتیبانی می شود
جامعه بزرگی از یوزرها پشت پایتون قرار داشته و به پرورش این لهجه یاری مینمایند. درصورتیکه به مشکلی خوردید انجمنها و وب سایتهای متعددی میباشند که می توانند به شما یاری نمایند. احتمالا بقیه برنامه نویس ها هم ایرادات شبیه شمارا تجربه کردهاند. تعداد یوزرها نقش مهمی در توسعه و گسترش یک لهجه نرمافزار نویسی دارا هستند و هرچقدر این جامعه بزرگتر باشد، شما کمتر به ایراد میخورید.
نکته هایی که بایستی در مورد اپ نویسی پایتون بدانید
نکته هایی که می بایست در مسئله اپ نویسی پایتون بدانید
درباره این سایت